Begivenheder & traditioner:

 • Samlinger: 
  Vi mødes en gang om måneden til store fællessamlinger i vores afdeling Kæret. Ved dette arrangement mødes hele skolen til fælles informationer, sang og optrædener fra børn på skolen. Yderligere mødes vi til mini-samlinger en gang månedligt. Denne samling er for børn og voksne i indskolingen, samlingen foregår på samme måde som fællessamlinger. 
 • Skolernes motionsdag:
  På sidste skoledag inden efterårsferien er skolernes motionsdag for hele indskolingen. Denne dag står hovedsageligt i sportens tegn på hele skolen, inden vi siger på gensyn efter efterårsferien. 
 • Juleafslutning:
  Sidste skoledag inden juleferien julehygger vi hele dagen. Vi synger julesange, leger pakkeleg og spiser æbleskiver. 
 • Fastelavn:
  I februar afholder indskolingen fastelavn i Kæret. Vi slår katten af tønden, kigger på alle de fine udklædninger og hygger i klasserne med fastelavnsboller. 
 • Emneuge:
  En gang årligt omdannes skolen til et fælles læringsmiljø. Vi sletter al normal undervisning og arbejder alle ud fra det samme emne. Det kunne f.eks. være FNs udviklingsmål, sundmad & bevægelse, kreative emner mv. 
 • Sommerferieafslutning:
  Inden skoleåret slutter, mødes vi til fælles sommerferieafslutning. Vi mødes til fælles udendørslege og små konkurrencer, inden vi mødes til fælles afslutning for hele skolen, hvor vi tæller ned til sommerferiens start. 

 

Ferie: 

Vores skole følger Aarhus Kommunes overordnede ferieplan. Der er fem ferier i løbet af året samt diverse helligdage. På Aarhus Kommunes hjemmeside finder du en oversigt for både dette skoleår og det næste.